top of page

SPIEGELGLADDE MUREN EN PLAFONDS

Een nette binnenafwerking van uw huis of bedrijfspand begint bij mooie strakke muren en plafonds en ook raamkanten die piekfijn uitgewerkt zijn. Bij 5TA Pleisterwerken in Gistel zijn wij al drie decennialang uw professional bij uitstek voor vakkundige binnenpleisterwerken.

Om een onberispelijk eindresultaat te bekomen werken wij altijd met materialen van uitstekende kwaliteit. Wij brengen de verschillende pleisterlagen een na een aan en gebruiken een steeds fijnere pleisterspecie. Zo werken wij elke oneffenheid weg tot uw muren en plafonds volmaakt egaal zijn en dus in optimale staat als u ze nadien wilt schilderen of behangen.

supergladde muren en plafonds
intro2
5TA Pleisterwerken te Gistel

WAT MAAKT ONS BEDRIJF ZO BIJZONDER?

U kunt ons bedrijf inschakelen voor de bepleistering van nieuwe gebouwen. Maar wij hebben evenveel ervaring met pleisterwerken bij verbouwingen. Het spreekt voor zich dat een renovatie meer voorbereidend werk vergt. Het komt erop aan om het oude pleisterwerk te verwijderen waar dat nodig is. Zeker in oude panden waar de bepleistering vaak gebarsten is of los zit, worden de vroegere pleisterlagen volledig weggekapt tot de naakte muur weer zichtbaar is. Zo werken we op een onderlaag die een perfecte hechting van de nieuwe bepleistering garandeert.

Onze stukadoors nemen alle binnenpleisterwerken op zich voor privé-eigenaren, aannemers en bouwfirma’s. Wij zijn werkzaam in Gistel en in de ons omliggende steden en gemeentes zoals Ichtegem, Koekelare, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Torhout, Veurne, Zedelgem enz. Daarnaast verplaatsen wij ons in heel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Bekijk onze projecten hieronder!

BEKIJK HIER ENKELE VAN ONZE PROJECTEN

MEER WETEN OVER ONZE BINNENPLEISTERWERKEN?

Aarzel dan niet om een afspraak te maken met 5TA Pleisterwerken in Gistel voor de bespreking van uw opdracht en een vrijblijvende prijsopgave.

CTA
bottom of page