top of page

EEN LANGERE LEVENSDUUR VOOR UW BUITENGEVELS

Buitengevels hebben veel te lijden onder slagregens, vorst, temperatuurschommelingen enz. Maar ze ondervinden ook schade van uitlaatgassen en steenslag als uw gebouw aan een drukke verkeersader gelegen is.

Wilt u uw gevels beschermen of laten renoveren, dan bent u bij 5TA Pleisterwerken aan het goede adres. Met onze uitgebreide expertise zijn wij uw specialist voor de uitvoering van alle buitenpleisterwerken. Wij gebruiken pleisters van topkwaliteit en zetten onze ervaring en kennis in om uw muren snel en vakkundig van een duurzame pleisterlaag te voorzien. Dat komt niet alleen de levensduur van uw gebouw ten goede maar uw huis of bedrijf krijgt er meteen een verzorgde uitstraling bij.

pleisterwerken aan buitengevel
intro3

WIE KAN BEROEP DOEN OP ONS?

Wij werken in opdracht van particulieren, bouwaannemers en bedrijven in de ruime regio rond Gistel. Maar wij aanvaarden ook werken verder van huis, overal in West- en Oost-Vlaanderen. Bovendien komen wij voor elk project – verbouwing of nieuwbouw - eerst bij u ter plaatse. Om een precies idee te krijgen van de omvang van de werken en van uw verwachtingen.

 

Op basis van deze info werken wij een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor u uit.

CTA2

EEN EXPERT IN BUITENPLEISTERWERKEN NODIG?

Reken dan op 5TA Pleisterweren uit Gistel. Bel of mail ons vandaag nog voor een gratis offerte op maat van uw wensen en budget.

bottom of page