top of page

CREPI MET OF ZONDER ISOLATIE EN TAL VAN DECORATIEVE MOGELIJKHEDEN

Wilt u uw gebouw een karakteristieke look geven? Dan is crepi zonder meer het aangewezen product en ons bedrijf uw expert ter zake!

Bij 5TA Pleisterwerken beheersen wij de specifieke techniek die gevelbepleistering met crepi vereist, voor de volle 100 %. Crepi wordt vlak aangebracht maar er zijn ook diverse structuren (en kleuren) mogelijk: een fijne of grove korrel, ruwere vegen enz. U heeft de keuze tussen een minerale sierpleister en een kunstharspleister. Wij leggen u graag de eigenschappen en voordelen van beide opties uit.

Bovendien kunt u van de gelegenheid gebruik maken om uw buitengevels meteen te laten isoleren. Zo heeft u twee vliegen in een klap: uw gebouw is geïsoleerd en dat betekent een lagere energiefactuur. En het oogt mooi!

crepi aan buitengevel huis
intro3
cementeringswerken

CEMENTERINGSWERKEN

Ten slotte kunt u bij ons bedrijf terecht voor cementeringswerken. Onze werkwijze en materialen hangen af van de toepassing. Voor de opfrissing van verweerde muren gebruiken wij cement. De dunne cementlaag verbergt beschadigingen maar laat de muren nog wel ademen. Ook de structuur van de muur blijft zichtbaar.

Gaat het over een kelder of een vertrek dat u als badkamer of doucheruimte wilt inrichten, dan is betonstuc de oplossing. Een dikke laag betonstuc sluit de muren volledig af en maakt ze tegelijk bestand tegen insijpelend of opstijgend vocht. Nadien kunnen de muren nog bepleisterd, geschilderd of betegeld worden, zoals u verkiest.

WILT U UW HUIS MET CREPI LATEN BEPLEISTEREN OF UW KELDER WATERDICHT MAKEN? 

Neem dan contact op met de professionele bezetters van 5TA Pleisterwerken uit Gistel. Vraag snel uw gratis offerte aan!

CTA3
bottom of page